REGIONCHEF NORR till Västergötland och Värmland

invigning-skovde-1860x1050

Vill du ta en ledande position i ett offensivt och framgångsrikt företag?

Finnvedens Lastvagnar söker nu en regionchef med övergripande ansvar för försäljning och servicenätverk i vår norra region vilken idag omfattar orterna Skövde, Falköping, Skara, Mariestad och Kristinehamn.

Huvuduppdraget är att strategiskt och operativt leda och utveckla verksamheten till att ligga i den absoluta framkanten av Volvos servicenätverk samt säkerställa en tydlig marknadsledande position.
Detta görs möjligt genom att vi tar ett totalansvar över vårt erbjudande och vågar visa vägen framåt. Organisation som består av 80-talet kunniga och duktiga medarbetare varav nio direktrapporterande är en starkt bidragande orsak till framgången. Du har givetvis budget- och resultatansvar, ingår i ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Din profil
Din styrka ligger i försäljning, service och affärsutveckling. Du har med dig erfarenhet av strategiskt arbete och vet hur du omsätter verksamhetsplaner i praktiken. Du är idag kommersiellt ansvarig för ett mindre bolag, Försäljningschef, Region - eller Distriktschef alternativt annan chefsroll med ett starkt fokus på försäljning och service. Du har ett kostnads- och intäktsansvar idag inklusive personalansvar. Du tycker om sociala sammanhang och trivs i kund och personalmöten. Du har troligen branschkunskap från något av följande: åkerier, bussbolag, påbyggare eller återförsäljare inom lastvagnar, jordbruksmaskiner alternativt andra tunga fordon.

Genom åren har du bevisat dig själv resultatmässigt och lyckats bygga goda och långsiktiga relationer med såväl kunder som medarbetare. Ditt ledarskap är väl beprövat och du vill se dina medarbetare växa i ansvar och utvecklas i sina roller. Placeringsort är Skövde. Ledarskap, Affärsmannaskap och Handlingskraft sammanfattar vår syn på vad en bra kandidat står för.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett uppdrag i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar där du ges möjlighet till personlig utveckling. Hos oss värdesätter vi ett entreprenöriellt förhållningssätt och ger dig utrymme att tillsammans med ditt team hitta vägarna framåt.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på +46 70 881 13 10. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast dock senast den 12 mars. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, : https://finnvedenexecutive.positionett.se/assignment.php?id=2731#top

Välkommen med din ansökan!

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Attached : /10MB
Total File size limit reached

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Total File size limit reached
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Finnvedens Lastvagnar att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress tina.edsmalm@finnvedenslast.se