Kundmottagare Falköping

Vill du arbeta med det största och det bästa?

Kundmottagare Falköping

Till vår verkstad i Falköping söker vi nu en kundmottagare som planerar och hanterar bokningar av fordon, leder det dagliga arbetet i verkstaden, samt tar ansvar för kvalitetssäkringen av utförda arbeten. Du tar plats i den lokala arbetsledningen och skapar tillsammans med ett kompetent och engagerat team förutsättningar för kundlojalitet och lönsamhet. Du ansvarar även för ärendehantering och kommunikation mot Volvo gällande tekniska frågor, och måste också vid behov ta på dig den administrativa hatten och stötta vid fakturering. Du rapporterar till anläggningens Servicechef.

Vem är du?

Du har ett tekniskt intresse och ett hjärta som klappar extra för tunga fordon. Sannolikt är du i vår bransch redan idag, kanske i en liknande roll eller vill växla ut som arbetsledare. Struktur, ordning och reda ligger för dig och du har förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Bäst trivs du i en fartfylld arbetsmiljö med ett tydligt lagarbete där kunden alltid är i fokus. Framförallt är du trygg i dig själv, vet hur du ska bemöta människor och leder andra med såväl pondus som ödmjukhet.

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du är en van systemanvändare och bekväm med MS Office. Kan du uppvisa ett körkort med behörighet för tunga fordon ger det ett plus i kanten.

Rollen innebär mycket kundkontakt och kommer att ställa krav på din kommunikativa förmåga. Du förväntas kunna leda och planera ditt arbete självständigt och ha en lösningsorienterad approach till vardagens situationer. Det primära är att du bidrar med positiv energi och tar ansvar för att få jobbet gjort.

Välkommen med din ansökan!

Tveka inte att ta kontakt vid frågor om tjänsten! Antingen med Servicechef Jari Santala på tfn 0515-826 34, eller Regionchef Mikael Pettersson på tfn 0500-49 52 24. Löpande urval gäller så tveka inte att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här

 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du återförsäljarnamn att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress jari.santala@finnvedenslast.se