Key Account Manager med helhetsansvar för tjänsteförsäljning

Vi öppnar upp för en ny spännande tjänst i Ängelholm och söker en Key Account Manager med helhetsansvar för vår tjänsteförsäljning.

Key Account Manager med helhetsansvar för tjänsteförsäljning

 Du förväntas vidareutveckla vårt totalerbjudande genom ett förändrat arbetssätt och genom att intensifiera försäljningen av våra tjänster. Ditt arbete ska generera mervärde för och knyta ännu starkare band till våra storkunder, och du ska kunna påvisa vad våra tjänster tillför i form av ökad kostnadseffektivitet och högre lönsamhet. I rollen rapporterar du till Regionchef för Region Väst.

Dina arbetsuppgifter

På daglig basis arbetar du operativt med vårt serviceåtagande och ansvarar för en proaktiv serviceplanering, kallelser, bevakning av våra serviceavtal, samt merförsäljning av service genom att erbjuda och informera om kommersiella och tekniska kampanjer. Du stöttar också våra säljare i deras arbete och bistår i lösningen av mer komplexa kundönskemål där du är specialisten avseende serviceupplägg och vårt tjänsteutbud.

I rollen har du ett key account-ansvar och blir den sammanhållande länken mellan sälj och service mot storkund vilket övergripande innebär att fördjupa dessa kundrelationer och säkerställa att vi fullföljer våra serviceåtaganden med kvalitet och leveransprecision. Du arbetar proaktivt med serviceplanering, identifierar möjligheter att utöka affärssamarbeten, samt ansvarar för teknisk support vid avancerade kundcase och goodwill-ärenden etc.

Din bakgrund

Du verkar sannolikt redan idag inom vår bransch och är förtrogen med våra produkter och insatt i fördelarna av de tjänster vi erbjuder. Du har tidigare erfarenhet av roller med mycket kundkontakt och krav på kommunikativ förmåga och affärsförståelse. Möjligen arbetar du i en liknande roll eller kanske som fordonsansvarig eller trafikledare. Huvudsaken är dock att du har med dig relevanta erfarenheter som du snabbt kan omsätta och dra nytta av i denna roll. Du är van vid och trivs med att leda och utveckla ditt eget arbete och gör det med struktur och målmedvetenhet, samtidigt som du är en naturlig lagspelare som tycker om att interagera och samarbeta med andra.

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. Kan du uppvisa ett körkort med behörighet för tunga fordon ger det ett plus i kanten.

Din ansökan

Vid frågor om tjänsten kontakta Regionchef Åsa Gustavsson på tfn 036-34 82 05, eller HR-chef Tina Edsmalm på tfn 036-32 81 69. Löpande urval gäller så tveka inte att skicka in din ansökan.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.

 

Sök jobbet

https://finnvedenslast.varbi.com/se/apply/positionquick/284630/

 

 

 

 

 

 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du återförsäljarnamn att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress jobba@flv.nu