Fyra unika avtal

Tillsammans med dig ser vi över dina behov och matchar dem med ett avtal. Sedan sköter vi resten – och du kan fokusera på din verksamhet. Det finns fyra avtal att välja mellan: Guld, Silver, Blå och Classic Blå. Vilket passar dig bäst?

Volvo Serviceavtal i detalj >

Välj det avtal som passar dig bäst

100 % tillgänglighet garanterad

Volvo Guldavtal

Med Volvos guldavtal är du garanterad maximal tillgänglighet. Faktiskt 100 procent för dig med en Volvo FH eller Volvo FM. I avtalet ingår förebyggande underhåll och alla reparationer, vilket ger dig full kontroll på kostnaderna, bättre kontroll på verksamheten och lägre total ägandekostnad.

Mer om Volvo Guldavtal
Omfattar drivlinereparationer

Volvo Silveravtal

I Volvo Silveravtal ingår alla drivlinereparationer. Vi tar även fram en serviceplan som uppfyller dina affärsbehov – och utför allt förebyggande underhåll som behövs för att hålla lastbilen i rullning.

Mer om Volvo Silveravtal
Lastbilen omfattas av en individuell serviceplan

Volvo Blåavtal

Volvo Blåavtal ger dig bättre tillgänglighet och en serviceplan som fungerar för din verksamhet. Allt förebyggande underhåll ingår, vilket ger dig en garanterat effektiv och välskött lastbil.

Mer om Volvo Blåavtal
Volvo Classic Blåavtal - För dig som har fordon som är fyra år eller äldre.

Volvo Classic Blåavtal

Är din bil fyra år eller äldre och används den inte lika intensivt, rullar kortare sträckor eller med lindrigare körning? Vi kan då som alternativ som inkluderar ett service- och underhållsprogram där serviceplanen är individuellt anpassad till lastbilens körförhållanden.

Mer om Volvo Classic Blåavtal
”Inte en minuts extra stillestånd”

”Inte en minuts extra stillestånd”

Johan Bergström på Hedesunda Frakt låg hemma sjuk och hade inte koll på att batterierna i lastbilen höll på att ladda ur på grund av att kylskåpet stod på. Då blev han uppringd av sin Volvoåterförsäljare som hade uppmärksammat situationen. Ett uppskattat samtal som förhindrade ett kostsamt lastbilsstillestånd. Tack vare Volvos guldavtal får Johan hjälp att identifiera och åtgärda mindre problem innan de blir till stora problem.
Kontakta oss

Vilket avtal passar dig bäst?

Vi hjälper dig att välja. Ring oss eller titta förbi för en kostnadsfri rådgivning. Annars kommer vi gärna till dig om du föredrar det.

Här hittar du oss