Borås Bil Lastvagnar söker Lastvagnstekniker

Vi växer och rekryterar nu både till vårt dagskift och kvällsskift.

Som Lastvagnstekniker utför du reparationer och underhåll på lastvagnar, bussar samt släp med kundnöjdhet i fokus. I tjänsten ingår felsökning inom el, pneumatik, hydraulik samt mekanik.

Vidare ansvarar du för att reparationerna blir fackmässigt utförda, följer instruktioner vid garanti och avtalsreparationer samt utförligt dokumenterar utförd reparation i arbetsorder (digitalt). Du rapporterar direkt till verkmästare.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning, t ex Fordonsteknisk gymnasieutbildning med inriktning tunga fordon, maskinmekaniker. Alternativt har du flerårig relevant erfarenhet inom yrket. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit.

Som person är du serviceinriktad, positiv, har en god social förmåga, initiativtagande samt arbetar bra i grupp men även självständigt. Andra egenskaper vi värdesätter är att du ordningsam, ansvarsfull och lyhörd. Du har datavana och goda kunskaper i svenska och engelska.

Tjänsten är heltid och startar efter överenskommelse.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Rickard Schultz
Mejl: Rickard.schultz@borasbil.se
Tel: 033-15 17 43

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Borås Bil Lastvagnar att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress Rickard.schults@borasbil.se