Lastvagnsmekaniker till Sundsvall

Som en del av vår expansion framåt söker vi en driven Verkmästare som skall stärka vårt verkmästarteam ytterligare.

Om rollen
Vår verkstad hanterar Volvolastbilar och bussar. Som Verkmästare är du mitt i den operativa driften och arbetar med tekniska problem och att effektivisera verkstaden. I arbetsuppgifterna ingår även att vägleda kunder i tekniska frågor samt bistå med teknisk kunskap till mekanikerna. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens behov uppfylls.

Din profil
Vi söker en person som har en fordonsteknisk bred kunskap och minst fem års erfarenhet som mekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll samtidigt som du också är en självklar lagspelare.


Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Din personlighet värderas högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar och kunden i fokus.

Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor, och vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och ge kunderna goda upplevelser. Att ta ansvar och bry sig om andra är ledord som vi håller högt på Bilbolaget.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag och med ett starkt varumärke. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär sex månaders provanställning. I tjänsten ingår skifttjänstgöring, med kvällar och helger.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till Marco Lundahl, marco [dot] lundahl [at] bilbolaget [dot] nu, eller fyll i formuläret nedan.

Vid funderingar om tjänsten kontakta Marco Lundahl, 060-671976. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag, som är 31/5 2019. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Bilbolaget Lastvagnar att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress marco.lundahl@bilbolaget.nu