Bilbolaget söker fastighetsskötare till Gävle

Vi söker en social och driven fastighetsskötare till vår lastvagnsanläggning i Gävle. Du blir en viktig person för att vår verksamhet ska fungera effektivt. Du har en servicefunktion till verkstadsorganisationen och ditt fokus kommer att vara verkstadsunderhåll. Du kommer att ansvara för den inre- och yttre miljön.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare på Bilbolaget jobbar du främst med verkstadsunderhåll som verktygsreparationer, reparation och kontroll av lyftar, domkrafter och andra verktyg. Du genomför viss egenkontroll och sköter och dokumenterar arbetet.

Du arbetar med den inre och yttre miljön. Du tar ansvar för visst städ och viss rengöring. Du genomför enklare arbeten inom el, ventilation och vatten.

Erfarenhet

Du har några års erfarenhet av verkstadsunderhåll och fastighetsunderhåll från tidigare arbete. Du har b-körkort. Det är meriterande om du även har truck- och lastmaskinskörkort. Relevant utbildning är meriterande.

Vem är du?

Som person är du självgående, strukturerad och social. Du kan leda och planera ditt eget arbete. Jobbar självständigt men gillar att vara en del i ett team som du ger bästa service.

Ansökan

Skicka din ansökan till Erik Sundström, verkstadschef
Tel: 026-545912
E-post: erik [dot] sundstrom [at] bilbolaget [dot] nu

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Bilbolaget Lastvagnar att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress erik.sundstrom@bilbolaget.nu