Servicemarknadschef Lycksele

Vi söker nu en servicemarknadschef tillika platsansvarig till våra anläggning i Lycksele. Rätt person är van vid ett högt tempo, med många dagliga kontakter med kunder, medarbetare och samarbetspartners. Stor vikt läggs vid god kund– och personalhantering. Är det dig vi söker?

Servicemarknadschef Lycksele

  • Brinner du för nöjda kunder och engagerade medarbetare?
  • Instämmer du med företagets ledord som är Omtanke, Tillgänglighet och Kompetens?
  • Är du van vid ett högt tempo, många dagliga kontakter med kunder, medarbetare och samarbetspartners?

Vi söker nu en servicemarknadschef tillika platsansvarig till våra anläggning i Lycksele. Rätt person är van vid ett högt tempo, med många dagliga kontakter med kunder, medarbetare och samarbetspartners. Stor vikt läggs vid god kund– och personalhantering.

Vi tror att du idag har en befattning inom transport– eller motorbranschen och har erfarenhet av personal– och kundhantering. Du är en person med en positiv livssyn kombinerad med beslutsamhet inför mål, visioner och möjligheter. Tjänsten innebär, förutom att leda servicemarknaden, det övergripande platsansvaret och att leda filialens lokala ledningsgrupp.

Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö med höga krav från kunder, med mycket glädje, utmaningar och varierande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder bra villkor och stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Du som söker ska verkligen brinna för nöjda kunder och engagerade medarbetare.

Wist strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Din ansökan skickar du via e-mail/post till:

Wist Last & Buss AB
Greger Lindquist
Tjärnvägen 7
931 61 Skellefteå

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten?
Ta kontakt med Greger på greger [dot] lindquist [at] wistlastbuss [dot] com
eller slå en signal på 0910-73 86 30