2 st Mekaniker till Kiruna

Till vår nordligaste anläggning, Kiruna, söker vi nu 2 st mekaniker med fordonsteknisk utbildning och erfarenhet av service och reparation av tunga fordon.

2 st mekaniker till Kiruna

  • Instämmer du med företagets ledord som är Omtanke, Tillgänglighet och Kompetens?
  • Är du stresstålig, positiv, ordningssam, ansvarstagande och har kunden i fokus?
  • Har du erfarenhet av fordonsreparationer och vill arbeta med tunga fordon och trevliga arbetskamrater?

Svarar du ja på ovan ställda frågor och vill arbeta åt Nordens största fristående Volvo-återförsäljare, som dessutom är väldigt mån om sin personal och lägger stor vikt vid sin höga kundnöjdhet vill vi ha din ansökan snarast.

Du bör ha fordonsteknisk utbildning eller motsvarande samt erfarenhet av service och reparation av tunga fordon och framför allt ett stort kundfokus. Att du tycker det är viktigt med hög kvalitet och förstklassig service för kunderna är en självklarhet för dig. Du är både förändringsbenägen, målinriktad, flexibel och stresstålig.

Vi önskar också att du har flera års branscherfarenhet. Datorvana och B-körkort är ett krav, C-körkort en fördel.

Vi ser fram emot att tillsammans med Dig fortsätta utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvos tunga fordon.

Wist strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

OBS! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten tillsätts snarast möjligt, skicka därför in din ansökan snarast!

Din ansökan med CV skickar du via e-mail till: krister [dot] wennberg [at] wistlastbuss [dot] com

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten?
Ta kontakt med Krister Wennberg på krister [dot] wennberg [at] wistlastbuss [dot] com eller slå en signal på 0980-39 84 69 alt 070-205 26 19.