Bussäljare norr om Mälardalen

Wist Last & Buss satsar vidare på framgången med försäljningen av Volvos moderna och kompletta bussprogram och söker nu efter en bussäljare med arbetsområde norr om Mälardalen. Är det dig vi söker? Känner du någon som passar? Dela gärna och tipsa någon du känner!

Bussäljare norr om Mälardalen

Som bussäljare har du kontakt direkt med kund samt internt med övriga säljare och servicemarknaden.

Arbetet är mycket omväxlande och kräver stort engagemang och ett bra ordningssinne. Kundernas vardag är krävande och det ställer krav på oss att alltid vara engagerade och fokuserade på att hitta bra totallösningar åt kunderna, vilketger mervärde och förbättrar ekonomin för dem.

Du kommer att sälja Volvos moderna och kompletta bussprogram samt begagnade bussar. Vårt marknadsområde är hela Sverige norr om Mälardalen med tyngdpunkt på norra Sverige. Tjänsten innebär därför resor. Placeringsort kan diskuteras.

Vi ser gärna att du har körkort för buss och vana att kommunicera med kunder. Erfarenhet och förståelse för busskunders vardag är ett stort plus.

Arbetet med dator och olika system är omfattande, vilket gör att datorvana är ett måste.

Wist strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Skicka din ansökan via post/e-post till:

Wist Last & Buss AB
Greger Lindquist
Box 748
931 27 Skellefteå

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten?
Ta kontakt med Greger på greger.lindquist@wistlastbuss.com
eller slå en signal på 070-672 86 30