Kvalité

Kvalité

Vi ska genom vår personal leverera tjänster och produkter i överenskommen tid och utan fel, så att kundens förväntningar uppfylls. En förutsättning för detta är ett metodiskt förbättringsarbete som genomsyrar organisationen och en kultur som stimulerar till ständigt lärande, kreativitet och nya idéer. Företaget är certifierat enligt kvalitetsstandarden ISO 9001.

Ladda ner certifikatet
Miljö

Miljö

Miljöarbetet inom Värmlands Bil ska reducera sin verksamhets påverkan på miljön genom att förebygga  och ta itu med eventuella miljöproblem så nära källan som möjligt. Som ett stöd och bevis på detta arbete är vi miljöcertifierade enligt miljöstandarden ISO 14001.

Ladda ner certifikatet
Ackrediterade av Swedac

Ackrediterade av Swedac

Vi är ackrediterade samt kontrollerade av SWEDAC och rapporterar därmed till Transportstyrelsen. Begreppet ackreditering är ett bevis på kompetens inom ett visst område, i det här fallet provning och kontroll av fordon samt färdskrivarledladdningar.

Eventuella frågor besvaras av Tony Gustavsson, tel 0550-316 27.

sdfh

Jobba Hos OSS

Just nu har vi inga lediga jobb, men vi är alltid intresserade av spontanansökan och den skickar du till Anna Håkansson.

Värmlands Bil

Vi är ett familjeföretag som startades av Erik Svensson redan 1931 och blev då en av Sveriges första återförsäljare för Volvo. Företaget drivs idag av anställd VD med personal, men ägs fortfarande av familjen Svensson.

Vi är unika
Som en av få bilhandlare i Sverige säljer och servar vi såväl personbilar som lastbilar i en och samma anläggning.

Komplett bilägande
Vår leverans ska för varje kund innebära ett enkelt och bekymmersfritt bilägande.

Tillsammans formar vi framtiden
Med hjälp av kompetensutveckling, ansvarstagande och en tillåtande och öppen företagskultur skapar vi en attraktiv och utvecklande arbetsplats. En plats där varje individ är en viktig del i vår resa mot framtiden.