Nu möter vi kunden i framtidens lastvagnsanläggning på Berglunda!

Nu möter vi kunden i framtidens lastvagnsanläggning på Berglunda!

I en toppmodern anläggning på 4 000 m2 är ett 40-tal medarbetare redo att ge service åt Rejmes lastvagnskunder. Anläggningen, som ligger i Berglunda industriområde utanför Örebro, är placerad på en totalt 72 000 m2 stor tomt. Både byggnad och uppställningsytor har anpassats för att möta åkarnas krav på hög tillgänglighet och effektivitet. Rekrytering pågår i syfte att utöka styrkan med 5-6 medarbetare, främst lastvagnstekniker.
Teknikerna erbjuder service till våra kunder i en ljus och tillgänglig miljö. Kunderna möter ett stort utbud av tjänster såsom skakplattor, axel- och hjulmätning som tillsammans med leverans av kompletta hjul förenklar servicen och minskar stilleståndstiden. Det finns också, utöver en fullskalig skadeanläggning, bromsprovare och pelarlyftar som lyfter kompletta ekipage och ledbussar.
Reservdelsförsörjningen sker direkt från Volvos Nordenlager i Eskilstuna vilket ger snabba dagliga leveranser. För akuta reparationer kan delar beställas under tidig förmiddag för leverans kl.12.00 samma dag. Det lokala reservdelslagret håller nu på att fyllas upp eftersom hela lagret förstördes i branden vid Bettorp den 6 maj.
Parkeringsplatser för uthyrning finns etablerade på norra sidan av anläggningen – de flesta utrustade med el-uttag. Målsättningen är att på sikt bli en komplett leverantör av kundanpassade transportlösningar med kompletta serviceerbjudanden och konceptet ”One Stop Service”.

Välkommen till Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar!
Se öppettider och kontaktuppgifter här

 

Volvo lastvagnar

Våra lastbilar

Fjärrtransporter? Anläggningsarbete? Regional eller lokal distribution? Oavsett vad du ska använda lastbilen till kan vi hjälpa dig att specificera en som passar för jobbet.

Läs mer om våra lastbilar
Levererade lastbilar

Från oss till dig

Levererade lastbilar

Den skinande grillen. Den speciallackerade karossen. Doften av ny lastbil inne i hytten. Inget går upp emot känslan av att ta emot en ny lastbil. Fråga bara ägarna till de här lastbilarna.

Kontakta oss

Kontakta oss

Nya eller begagnade lastbilar, ett brett utbud av tjänster, tillbehör och avtal. Hyrbilslösningar, finansiering och assistans. Det bästa sättet att ta reda på hur vi kan hjälpa dig är att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss