Vi söker nu

Verkstadschef till Rejmes Transportfordon

Rejmes Transportfordon är auktoriserade återförsäljare för Volvo Lastvagnar AB och certifierat Volvo Bus Servicecenter. Vi är knappt 50 medarbetare som verkar på anläggningarna i Halmstad och Falkenberg. Företaget hade 2016 en omsättning på 237 miljoner kronor.

Vi söker nu:

Verkstadschef till Rejmes Transportfordon AB

med placering på vår anläggning i Halmstad

Vi söker nu dig som vill jobba på av Sveriges finaste anläggningar för lastbilar. Hos Rejmes erbjuds du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete på en stimulerande och kundnära arbetsplats.  Organisationen genomsyras av god gemenskap och trevliga arbetskamrater. Rejmes Transportfordon erbjuder dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i ett ledande företag inom sin bransch.

I rollen som verkstadschef ansvarar du för och utvecklar verksamheten i Halmstad. Du har personalansvar för sammanlagt 17 personer. Din uppgift är att på en marknad med stark konkurrens upprätthålla och förstärka verkstadens position på marknaden. Tillsammans med dina duktiga medarbetare har du kunden i fokus genom förstaklassig service samt en effektiv och väl fungerande verksamhet. Vår nuvarande verkstadschef, som så småningom går i pension, kommer att stötta dig in i dessa arbetsuppgifter.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har god erfarenhet av att leda en serviceorganisation med eget personalansvar. Ditt ledarskap är tydligt och du är van vid att arbeta mot mål. Du har erfarenhet av kundkontakter. Vi ser att du har kunskaper i ekonomi med fokus på drifts- och resultatuppföljning, du är dessutom delaktig i verksamhetens budgetarbete. Du är van att jobba med kvalitetssystem. Vi ser det som en självklarhet att du har erfarenhet från teknisk bransch.

Förutom att du som person är en god ledare så är har du förmåga att ta tag i saker och slutföra snabbt. Att du har en öppen och serviceinriktad inställning gentemot våra kunder är en självklarhet. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

KONTAKTPERSON

Lena Brantberg, Rekryteringskonsult, BraPersonal, 0703-50 89 09

Mattias Fredriksson-Sten, Servicechef, Rejmes Transportfordon AB, 035-280 91 24

ANSÖKAN

Märk ansökan ”Verkstadschef Rejmes Transportfordon”

Sista ansökningsdag 2018-01 31. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag p.g.a. löpande urval.

Välkommen med din ansökan till rejmes-verkstadschef@brapersonal.nu eller

BraPersonal Sverige AB, Linjegatan 3D, 302 50 HALMSTAD.

 

I rekryteringen samarbetar Rejmes Transportfordon AB med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Rejmes Transportfordon AB