Serviceman Tvätt & Smörj Växjö

Serviceman Tvätt & Smörj Växjö

Vi är ett driftigt gäng som söker nästa kugge till vår verkstad i Växjö. Kan det vara du? Välkommen med din ansökan och övertyga oss om att du precis som vi alltid vill kundens bästa och är en kollega att räkna med i vått och torrt. Vi söker dig som har stort intresse av att leda och driva en tvätt- och smörjhall för tunga fordon. Du ingår i ett team för reparation och service av lastbil och släp. Arbetet består i att serva, tvätta, smörja lastbilar och släp samt kontakta kunderna för att boka deras fordon för service.

Har du en lösningsorienterad approach kombinerat med ett hög servicekänsla kommer du definitivt att trivas hos oss. Som guldkant på tillvaron får du också möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar och bussar i en modern verkstad. Kan det bli bättre? Vi kan lista en rad kompetenser som vi vill att du ska ha men vi vet innerst inne att allt handlar om rätt inställning och vilja att lära. Om vi får önska något så vill vi att du har minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

I vårt erbjudande ingår möjligheten att få jobba med det du brinner för – kundservice! På det adderar vi oss själva, ständig utveckling som individ och medarbetare, samt utbildning via Volvo Trucks Academy. Vi är ett team med härlig atmosfär och hög kompetens. Missa inte chansen att bli en del av det! Löpande urval gäller så skicka in din ansökan redan idag till Servicechef Torgny Biesèrt, torgny.biesert@finnvedenslast.se, som också mer än gärna besvarar frågor om tjänsten, tfn: 0470-74 83 27.