Säljare

Säljare

Vi ökar takten och söker ännu en säljare med vinnarskalle!

Vi söker dig med kapacitet att sälja världens bästa lastbil inom ett eget distrikt i Kalmar län. Din plattform består av hängivna chefer och kollegor inom försäljning, verkstad och reservdelar, samt support och utbildning från såväl våra egna som Volvos led. Om du har förmåga att förvalta och utveckla dessa förutsättningar, bygga upp förtroende inom och utom organisationen, samt därtill lägger en stark vilja att göra bra affärer, då kommer du att lyckas som säljare hos oss.

Rollen ställer krav på ett självständigt, driftigt och flexibelt arbetssätt. Vinnarskalle ska du ha, men  även din samarbetsförmåga och lyhördhet är avgörande för din framgång. Du har ditt hjärta i relationsbaserad försäljning och trivs med en kundbas av skiftande karaktär och med olika behov. Vi har en förväntan om att du lyssnar av och bearbetar din marknad med engagemang och systematik samt vill jobba mot tydliga målbilder.

Du är idag en dokumenterat erfaren säljare, som söker nästa utmaning i karriären. Har vi tur så har du branschbakgrund men det är inget krav från vår sida. Vårt fokus ligger på att utöka vårt team med rätt person. Någon med goda idéer och hög energi som vill och kan bidra till företagets offensiva mål vad gäller omsättning, lönsamhet och kundnöjdhet, samt trivs i en miljö präglad av högt tempo, arbetsglädje och en stor dos ”fighting spirit”.

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav, C- och/eller D är meriterande. Tjänsten innebär mestadels dagsresor, och vi tror att du idag bor i Vimmerby med omnejd. Vi arbetar med löpande urval så vila inte på hanen med din ansökan som du skickar till HR-chef Tina Edsmalm: tina.edsmalm@finnvedenslast.se. Marknadschef, tillika rekryterande chef, Torbjörn Strand svarar mer än gärna på frågor om tjänsten, tfn 0470-74 83 05.