Mekaniker

Vi söker kontinuerligt efter skickliga mekaniker med framåtanda till våra verkstäder. Kan det vara du?

Tveka då inte att skicka in din ansökan och övertyga oss om att du precis som vi alltid vill kundens bästa och är en kollega att räkna med i vått och torrt. Har du dessutom en lösningsorienterad approach kombinerat med ett djupt tekniskt intresse kommer du definitivt att trivas hos oss. Som guldkant på tillvaron får du också möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar och bussar. Kan det bli bättre?

Vi kan lista en rad kompetenser som vi vill att du ska ha men vi vet innerst inne att allt handlar om rätt inställning och vilja att lära. Om vi får önska något så vill vi att du har minst ett par års erfarenhet som mekaniker. Har du dessutom riktigt bra koll på elektronik betraktar vi det som en fullträff.

I vårt erbjudande ingår möjligheten att få jobba med det du brinner för, högteknologiska produkter och kundservice. På det adderar vi oss själva, ständig utveckling som individ och medarbetare, samt vass utbildning via Volvo Trucks Academy. 

Missa inte chansen att bli en del av vårt team med härlig atmosfär och hög kompetens!

Just nu har vi behov på följande orter:

Oskarshamn
Ansök via: career.oskarshamn@finnvedenslast.se, rekryterande chef MattiasWalett, 
0491 - 895 59.

Nybro
Ansök via: career.nybro@finnvedenslast.se, rekryterande chef Mchael Hofverhagen, 0480 - 42 13 10.

Ansökan

Löpande urval gäller så vila inte på hanen, skicka in din ansökan redan idag! Vi gillar ordning och reda och vill att du bifogar ditt CV och personliga brev i ansökan. Var noga med att tydliggöra vilken ort du är intresserad av.