Hyrlastansvarig

Hyrlastansvarig

Lockar det dig att driva ett eget ansvarsområde i ett expansivt läge?

Hyrlast är en mycket viktig del i vårt kunderbjudande och en förutsättning för vår konkurrenskraft. Det handlar om att tillgodose kundens behov av tillgång till rätt lastbil för rätt jobb vid rätt tidpunkt. Vi ska finnas där för våra kunder vid t ex tillfälliga arbetstoppar eller oförutsedda stillestånd, när behovet att hyra lastbil är både akut och planerat. Våra kunder ska känna trygghet i att vi har en modern flotta med allt från distributionsbilar till de största timmerbilarna, servade och redo att sättas i produktion. I dagsläget har vi 45 egna fordon, men i samarbete med övriga Volvohandlare finns hela 250 lastbilar att tillgå inom hyrlastkonceptet.

Nu söker vi dig med rätt inställning och kvalifikationer för att vidareutveckla vår hyrlastverksamhet. Som kan ta vara på det vi idag gör mycket bra och har förutsättningar att förstå hur vi kan göra kundens totalupplevelse ännu bättre. Förmodligen har du din bakgrund och ditt hjärta i branschen, med god förståelse för våra kunders vardag och utmaningar. Det primära är dock din förmåga att driva ett eget verksamhetsområde självständigt och målmedevetet. Rollen innebär många kontaktytor och det gäller att kunna bygga ett starkt förtroende såväl inom som utom organisationen. Fallenhet för struktur och ordning är viktigt, dock inte på beskostnad av flexibiliteten.    

Vi garanterar ett stimulerande och utvecklande arbete som ger personlig utveckling och positiva erfarenheter. Hos oss värdesätter vi ett entreprenöriellt förhållningssätt och ger dig ansvar och förtroende. Vi är en målstyrd organisation, där laget går före jaget och kunden alltid står i fokus. Ett härligt gäng med nya kollegor är redo att välkomna dig, och du får möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar – kan det bli bättre?

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. Vi utgår från att du kan visa upp ett körkort med behörighet C. Löpande urval gäller så vila inte på hanen med din ansökan som du skickar till HR-chef Tina Edsmalm: tina.edsmalm@finnvedenslast.se. Marknadschef, tillika rekryterande chef, Torbjörn Strand svarar mer än gärna på frågor om tjänsten, tfn 0470-74 83 05.