Back Office - En administrativ klippa till Serviceavtal

Back Office - En administrativ klippa till Serviceavtal

Vi söker en administrativ klippa som ska säkerställa att vi kan hålla rätt tempo och kvalitet i affären kring Serviceavtal. Dina huvudarbetsuppgifter omfattar kalkylering och offerering, granskning och registrering av inkommande serviceavtal, samt framställning av uppföljningsunderlag och analys av befintliga avtal. Du är en hjälp och stöd i avtalsfrågor inom företaget och har en nyckelfunktion vid skapandet av affärsmässiga lösningar för våra kunders unika behov och förutsättningar.

Du bildar tillsammans med våra avtalssäljare ett dreamteam vars gemensamma målbild är att ta ytterligare position på marknaden. Din roll är att skapa ordning och reda samt utrymme för ett proaktivt arbete hos våra kunder på fältet. För att med rätt kraft kunna komma in i uppdraget ser vi branschbakgrund som nödvändigt, likaså eget driv, kommunikativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Kan du dessutom stoltsera med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter? Ja, då vill vi absolut ha din ansökan. 

Vi erbjuder en spännande tjänst i ett stabilt företag med tydliga värderingar och utvecklings-möjligheter. Hos oss får du arbeta med ett starkt varumärke och högteknologiska produkter i en positiv och framåtriktad miljö. Din boendeort är med fördel Jönköping, Skövde, Växjö eller Kalmar, men det viktigaste är att vi hittar rätt person någonstans inom vårt geografiska verksamhets-område. Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift, har god systemvana och B-körkort.

Är du intresserad och vill veta mer? Tveka inte att kontakta Servicemarknadschef Michael Hofverhagen på tfn: 0480-421 310. Din ansökan skickar du till tina [dot] edsmalm [at] finnvedenslast [dot] se, löpande urval gäller.