Våra lastbilar

Volvo FH-serien
Volvo FH-serien

Volvo FH och FH16, stjärnorna inom fjärrtransport, ger dig överlägsen förarkomfort, säkerhet och ekonomi.

Volvo FMX
Volvo FMX

Den moderna anläggningslastbilen. Stark, robust och full av banbrytande funktioner.

Volvo FM
Volvo FM

Vår mest mångsidiga lastbil. Snygg exteriör, enastående köregenskaper och förstklassig driftekonomi.

Volvo FE
Volvo FE

Flexibilitet, körbarhet och förstklassig produktivitet i en kompakt lastbil för regional distribution.

Volvo FL
Volvo FL

Lätt, smidig och perfekt för stadsdistribution.

Volvo Nyckelfärdig
Volvo Nyckelfärdig

Kompletta lastbilar, perfekt specade för olika transportuppdrag. Med kort leveranstid kommer du igång snabbt.

Volvo Performance Edition

Volvo Performance Edition

Nya Volvo FH Performance Edition, som tillverkas i en begränsad utgåva, är en specialdesignad lastbil med extra allt. Bilen är inte bara ögongodis för den som vill väcka uppmärksamhet ute på vägarna, utan sätter även fokus på prestanda.

Läs mer om Volvo Performance Edition
Volvo Nyckelfärdig

Volvo Nyckelfärdig

Lätt att välja. Lätt att äga. Lätt att köra. Vi har bett proffsen på åkerierna och påbyggarna om hjälp. Här finns specialisterna på effektiva transporter. Tillsammans med dem har vi specat ett antal lastbilar för hög lastkapacitet och god lönsamhet för olika transportuppdrag.

Läs mer om Volvo Nyckelfärdig
Levererade lastbilar

Från oss till dig

Levererade lastbilar

Den skinande grillen. Den speciallackerade karossen. Doften av ny lastbil inne i hytten. Inget går upp emot känslan av att ta emot en ny lastbil. Fråga bara ägarna till de här lastbilarna.

Känn dig som hemma

Volvo Tillbehör kan förvandla hela lastbilen. De sparar tid (du har väl testat fjärrkontrollen?). De förbättrar effektiviteten (inte minst luftavvisarna och programpaketen). Och de gör att lastbilen blir som ditt andra hem (det är gott med nybryggt kaffe). Utrustningen, funktionerna och materialvalen bidrar till att ge din lastbil en personlig känsla. Vi hjälper dig gärna på vägen.

Håll hjulen rullande

Service och avtal

Service och avtal

Vårt jobb är att hålla din lastbil rullande. Det ordnar vi med hjälp av Volvo Originalservice. Vill du veta hur vi kan hjälpa dig att öka tillgängligheten för dina fordon?

Läs mer om Volvo Originalservice och Volvo Serviceavtal
Finansiering

Finansiering

Det är vårt jobb att hjälpa dig att hitta den rätta finansieringslösningen för din verksamhet. Vill du veta hur vi kan hjälpa dig att finansiera din lastbil?

Läs mer om våra lösningar

Lastbilsgaranti

Vår standardgaranti ger dig full trygghet under tolv månader. För drivlinan och ett antal andra komponenter gäller garantin i ytterligare tolv månader (eller upp till 300 000 km). Garantin omfattar även ett antal punkter för att skydda din investering, både hemma och utomlands.

Garantin täcker materialfel och fabrikationsfel på komponenterna från leveranstillfället till garantiperiodens slut. (Den täcker inte fel orsakade av skador, felaktig användning eller olyckor.)

Här hittar du oss

Vi berättar gärna mer!

Om du vill veta mer om våra lastbilar, hitta ett visst tillbehör, få en offert eller provköra någon av lastbilarna är det bara att kontakta oss. Eller komma förbi en sväng.

Här hittar du oss