Om oss - Borås Bil Lastvagnar

Företaget

Företaget grundades 1936 under namnet Borås Automobilförsäljning av Oskar Andersson. 1949 ändrades namnet till AB Borås Bil & Traktor. Sedan årsskiftet 1999/2000 heter bolaget Borås Bil Personbilar AB. Försäljning och service av Volvo lastvagnar och bussar handhas av systerföretaget Borås Bil Lastvagnar AB. Företaget har sedan starten varit privatägt med samma familj som ägare.

Om oss - Borås Bil Lastvagnar

Jobba hos oss

Om du är intresserad av att jobba hos oss, så hör av dig genom att skicka ett mail med information om dig själv till rickard [dot] schultz [at] borasbil [dot] se.

Just nu söker vi två mekaniker till dagskiftet och en mekaniker till kvällskiftet. En Fastighet- och underhålltekniker och en Servicekoordinator.

 

Kom och besök oss på vårt rekryteringsevent fredagen den 4 maj mellan 7-17 vid vår nya verkstad på Prognosgatan i Viared. Prata med personal eller kör en speed-intervju. vi kommer bjuda på lättare förtäring och kaffe.

 

Nedan hittar du annonser med mer information om tjänsterna. Det finns även en CV-mall som du kan ladda ner och fylla i.

 

Välkommen med din ansökan. 

 

 

Lediga jobb hos Borås Bil Lastvagnar

10 10

Kvalitet och miljö

Detta certifikat intygar att ledningssystemen för kvalitet och miljö hos Borås Bil Lastvagnar AB ingår som en del i certifikat för Volvohandlarnas Fordonsförening har granskats av Intertek och är i överensstämmelse med kraven i SS-EN ISO 9001:2008 och SS-EN ISO 14001:2004.

Ladda ner ISO-certifikat(PDF, 0.3 MB)

Swedac

Vi är ackrediterade av Swedac för att genom egna reparationer kunna släcka tvåor från besiktningsorgan, till exempel Svensk Bilprovning, Carspect, med flera. Dessa åtgärder registreras hos Transportstyrelsen. Du slipper uppsöka ett besiktningsorgan för efterkontroll. Vi är även ackrediterade att genomföra reparationer på färdskrivare och hastighetsregulator.

Sekretess

Vi behandlar information om kunder med sekretess. När det krävs enligt lag får Borås Bil Lastvagnar AB frisläppa konfidentiell information. Uppdragsgivaren meddelas om vilken information som lämnas om inte myndigheten ålägger oss med sekretess.